Info
Her finder du både almindeligt medlemskontingent, handicapkontingent og medlemskab af Skive Rideklubs venner.
Alle pensionærer og personer der benytter Skive Rideklubs ridehuse eller baner til ridning, skal være aktivt medlem af klubben. Det gælder også for elever på rideskolen og udefrakommende ryttere.
Vil du starte stævner for Skive Rideklub, skal du ligeledes være aktivt medlem af klubben.
Medlemskontingentet opkræves 2 gang om året, altid d. 1/10 & 1/4
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(VeHK) Kontingent
Kort beskrivelse
Bliv medlem af Skive Rideklubs venner som husstand. Du får 5kr rabat på sodavand og pomfritter inkl. Fri kaffe og te. Ydermere støtter du din rideklub til at få nye elevheste, nyt udstyr og meget andet.
100 (125) kr.

(VenK) Kontingent
Kort beskrivelse
Bliv medlem af Skive Rideklubs venner som enkeltperson. Du får 5kr rabat på sodavand og pomfritter inkl. Fri kaffe og te. Ydermere støtter du din rideklub til at få nye elevheste, nyt udstyr og meget andet.
40 (50) kr.

(AlmK) Kontingent
Kort beskrivelse
Almindeligt medlemskontingent -> Junior medlem (0-18år) = 250kr og Senior = 350kr Medlemskontingentet opkræves 2 gang om året, altid d. 1/10 & 1/4 Ved skæv tilmelding indregnes der rabat frem til næste halvårlige betaling.
Pris under 18 år
Pris over 18 år
200 (250) kr.
280 (350) kr.

(HanK) Kontingent
Kort beskrivelse
Handicap medlemskontingent er til dig som ønsker at starte paradressur klasser til Skive Rideklubs stævner eller ønsker at gå til special ridning.
120 (150) kr.